Zlatans passning vill han med till VM?

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatans passning vill han med till VM? - Glädjen på San Siro i Milano visste inga gränser. Ett vilt kämpande Sverige tog sig till VM genom att kämpa till sig 0-0 mot ett vilt pressande Italien.

Efter triumfen dröjde det inte många minuter förrän Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola kommenterade Zlatans vara eller inte vara i VM i Ryssland.

"Om det är upp till mig så kommer jag leverera honom personligen", skriver Raiola i ett sms, till Sportexpressen.

Och bara en stund senare la Zlatan ut en bild på det svenska laget på sitt officiella twitterkonto. Med texten. "We are Zweden".

Zlatan Ibrahimovic, som är på väg tillbaka efter vårens svåra knäskada, slutade i landslaget efter förra sommarens EM-turnering i Frankrike.

Men nu kan han vara sugen på en comeback.

Eller hur ska man tolka We are Zweden?

Med Z!

Källa - 2017-11-14 00:09

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+