Skadan gav Zlatan ett nytt mål

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Skadan gav Zlatan ett nytt mål Senaste nytt om Zlatan Ibrahimovic

Skadan gav Zlatan ett nytt mål - Knäskadan hjälpte Zlatan Ibrahimovic att besluta att fortsätta spela fotboll.

- Då fick jag en utmaning, säger Ibrahimovic till Sky Sports.

Det har varit tunnsått med intervjuer med den svenske anfallsstjärnan efter att han skadade knät i våras. Men han ställde upp för den förre fotbollsstjärnan Thierry Henry i tv-kanalen Sky Sports och berättade om utmaningarna efter skadan.

- Det var en utmaning att jag aldrig tidigare haft en stor skada och alla människor pratade om att "det var slut" eller att "han är för gammal", säger Ibrahimovic.

- Men när det hände var det lätt för mig att säga att jag skulle tillbaka, för att jag då fick en utmaning. Skadan triggade mig, det gav mig energi och ett mål. Jag utmanar mig genom att se vad jag kan göra, se hur långt jag kan ta kroppen.

36-åringen erkänner att han de senaste åren har tvekat inför en fortsättning av karriären.

- Men skadan gjorde det lätt för mig. Jag fick ett mål, att komma tillbaka och spela, säger Ibrahimovic som i somras skrev på för ytterligare ett år i Manchester United.

- Jag vill gå ut på samma sätt som jag kom in. Jag vill inte halta ut.

Klimatkollen med Jenny Stiernstedt. De viktigaste klimatnyheterna direkt i din inkorg.

Han upprepar det han sade till Manchester Uniteds webbplats tidigare i höst, att han "vill slutföra det han börjat" i Premier League-klubben.

- Allt det jag byggde upp under den första säsongen - då vi tog tre titlar - fick inte det slut jag ville. Målet är (att vinna) Premier League, det är mitt mål att slutföra. Allt som jag inledde den första säsongen ska vi avsluta under den andra.

United vann ligacupen, FA-cupen och Europa League förra säsongen, men Ibrahimovic missade finalerna i FA-cupen och i Europa League på grund av knäskadan som han fick under Europa League-kvartsfinalen mot Anderlecht i april.

Källa - 2017-10-27 09:19

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Fotbollsgalan svt nyheter
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+