Zlatan Min framtid blir klar inom kort

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Min framtid blir klar inom kort - PARIS. Hela Frankrikes fotbollsgrädda samlades i huvudstaden för att se Zlatan Ibrahimovic ta emot priset som årets spelare.

Några besked om framtiden kom inte, men väl en rangordning av beslut att fatta.

- Snart blir min framtid klar, sedan ska jag tänka på EM och OS är väl på tredje plats, säger Zlatan till Sportbladet.

Under förra årets skadedrabbade säsong för Zlatan Ibrahimovic tog Lyons Alexandre Lacazette hem priset som årets spelare i Ligue 1, en titel som svensken hade knipit de två föregående säsongerna.

I kväll var Zlatan storfavorit att återta titeln på den franska motsvarigheten till fotbollsgalan.

Strax efter 16-tiden började gamla legendarer och aktiva spelare att trilla in i Studio Gabriel, ett stenkast från Champs Élysées i ett av Paris mer fashionabla kvarter. Yori Djorkaeff, Marcel Desailly, Didier Deschamps, Robert Pires, Luis Fernandez, Jean-Pierre Papin och Edgar Davids hann samtliga glida in på röda mattan innan det var dags för ett av kvällens absoluta huvudnummer. Zlatan Ibrahimovic anlände tillsammans med David Luiz till den samlade supporterskarans glada tillrop. "Ibra! Ibra! Ibra!" ropade folkmassan medan svensken skrev autografer.

På skämthumör

En timme senare hade Zlatan plockat hem sin tredje titel som årets spelare på fyra säsonger i Frankrike och tackade sina lagkamrater för den kollektiva insatsen i år. På frågan var han hamnar nästa år svarade Zlatan:

- Las Vegas (efter en resa dit med flera PSG-lagkamrater förra veckan som väckte viss debatt i Frankrike). 


Laurent Blanc utsågs till årets tränare och fick bland annat frågan om Zlatan Ibrahimovics framtid. Några nya bud kom inte, men Blanc konstaterar:

- Ibras framtid är en av de viktigaste frågorna den här sommaren.

När Sportbladet träffar Ibrahimovic efter prisutdelningen säger han angående framtiden:

- Låt oss se vad som händer. Det är lite tid kvar här före EM, sen får vi se. Det är mycket att tänka på. EM börjar närma sig, två matcher kvar i ligan och en cupmatch. Men det är andra saker att tänka på, framtiden till exempel, vilket är viktigare än EM i dagsläget.

När kommer ett beslut?

- Inom kort.

OS då?

- Det är nog det tredje jag tänker på. Framtid, EM, OS.

"Jobbat extremt hårt"

Du vinner din tredje trofé som årets spelare här?

- Hårt arbete lönar sig. Det här året har jag jobbat extra hårt, mer nr jag brukar göra. Man har sett resultat efter allt hårt arbete vi gjort. Laget har varit otroligt bra, utan dem hade det inte varit någon möjlighet att vinna. Jag har fått vara hundra procent fysiskt bra, då brukar det löna sig. Det är min bästa säsong. Jag har inte gjort en bättre än i år, men det är lite kvar.

Kommer du sakna allt det här?

- Allt det här?

Toppfotbollen, Europa…kan man få en ledtråd?

- Låt oss se. Vi får se. 


Zlatan Ibrahimovic bekräftade också att relationen till Milan är fortsatt god och att "klubben är den största jag spelat i, men det tillhör dåtiden".


På frågan från en journalist varför Zlatan "är rädd för Champions League" levererade svensken ett närmast patenterat svar:

- Det kanske är Champions League som är rädd för mig!

"Älskar Frankrike!"

Zlatan intervjuades även av den franska radiostationen RMC:

- Jag älskar Frankrike, Paris är den bästa stad jag bott i. Jag har bott i Amsterdam, Barcelona, Milan, men ingen av dem går att jämföra med Paris. Frankrike kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma det. Ingen kan ta ifrån mig det jag har gjort här.

RMC:s Frank Leboeuf: Varför lämnar du då?


- Jag är inte säker på att göra det. Det kommer ett beslut snart. Men ni vet, en relation handlar om två människor, inte bara en.

Källa - 2016-05-08 19:50

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+