Zlatan Vi vinner igen

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Vi vinner igen - 39 poäng efter 20 omgångar är inte vad tränaren José Mourinho & Co hade räknat med. Samtidigt är det inget som de bekymrar sig över. Det som har varit har varit, och nu handlar det bara om att blicka framåt. Situationen gör att Zlatan Ibrahimovics Manchester United har fått ett nytt delmål: Minska avståndet till tabellens topplag.

Första utmaningen blir söndagens hemmamöte med Liverpool.

- Vi har förlorat många poäng som vi inte borde ha gjort men avståndet är mindre nu. Vi är där. Ligan är oförutsägbar. Det finns inget lag som man kan säga kommer att vara kvar i toppen och vinna allt, säger Ibrahimovic.

- Alla lag har sina svackor. Vi har haft vår, och nu vinner vi igen.

Visst är det ett formstark Manchester United som tar sig an tabelltvåan Liverpool. Efter den skakiga inledningen har klubben 15 raka matcher utan förlust och de nio senaste har slutat med vinster.

- Förhoppningen är att vi ska kunna fortsätta på samma sätt. Nu väntar vi bara på att de andra ska göra misstag. Söndagens match är ett bra tillfälle att ta poäng från ett topp fyra-lag, säger Zlatan Ibrahimovic.

Seger i helgen skulle även innebära ett trendbrott för Manchester United. Klubben har nämligen förlorat de tre senaste matcherna mot Liverpool.

Lördagens matcher:

Klockan 13. 30: Tottenham-West Bromwich. Klockan 16. 00: Burnley-Southampton, Hull-Bournemouth, Sunderland-Stoke, Swansea-Arsenal, Watford-Middlesbrough, West Ham-Crystal Palace. Klockan 18. 30: Leicester-Chelsea.

Söndagens matcher:

Klockan 14. 30: Everton-Manchester City. Klockan 17. 00: Manchester United-Liverpool.

1) Chelsea, 49 poäng.

2) Liverpool, 44.

3) Tottenham, 42.

4) Manchester City, 42.

5) Arsenal, 41.

6) Manchester United, 39.

Källa - 2017-01-13 12:41

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+