Bidragit mer än Zlatan och Pogba

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Bidragit mer än Zlatan och Pogba - Han kostade 145 miljoner kronor.

Efter tio omgångar har Joe Allen legat bakom fler mål för Stoke än vad Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba tillsammans gjort för Manchester United.

- Joe är en fantastisk fotbollsspelare, säger tränaren Mark Huges.

Sommaren 2012 följde Joe Allen i Brendan Rodgers fotspår och flyttade från Swansea till Liverpool. Men den då högt ansedde mittfältaren fick det aldrig riktigt att lossna i storklubben och efter att ha fått sparsamt med speltid valde han denna sommar att skriva på för Stoke till en kostnad av motsvarande 145 miljoner kronor.

Nu är han en av hela Premier Leagues hetaste spelare.

På måndagskvällen tog Stoke sin tredje raka seger och återigen var det Joe Allen som låg bakom det mesta i anfallsväg.

Låg bakom segern

26-åringen stod för två fina framspelningar i 3-1-segern mot Swansea och har därmed varit direkt involverad i fler mål (6) än Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba tillsammans (5), enligt Squawka Football.

- Joe är en fantastisk fotbollsspelare. Han har den där förmågan att han vet exakt var bollen dyker upp, därför har jag gett honom en mer framskjuten roll i banan, säger tränaren Mark Hughes.

Klättrar i tabellen

Efter tre raka segrar klättrar nu Stoke till en tolfte plats i tabellen.

- Det kan gå väldigt snabbt att klättra i tabellen och vårt mål att att fortsätta göra det, säger Joe Allen själv efter nya succén.

Källa - 2016-11-01 01:10

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+