Det ser mörkt ut för Zlatan och PSG

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Det ser mörkt ut för Zlatan och PSG - Zlatan och PSG är favoriter till att vinna kvällens kvartsfinal mot City.

Men de kan "glömma" avancemang till semifinal.

- Oddsen och statistiken talar för ännu ett bittert uttåg ur CL för Zlatan, säger Henrik Holm på Unibet.

Paris Saint-German fick bara med sig 2-2 mot Manchester hemma på Parc de Princes i den första kvartsfinalen i Champions League.

I kväll väntar returmötet i England, Manchester och Ethiad Stadium.

"Hade lite otur hemma"

Franska storklubben, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen, är favoriter att vinna matchen.

Trots det är Manchester City ganska klara favoriter att klara avancemang till semifinal.

Något som skulle betyda att Zlatan återigen missar chansen att vinna "det jävla Champions".

- Enligt oddsen ser det mörkt ut för Zlatan och PSG, men våra spelare tror ändå att det kommer gå vägen. Nästan 65 procent av spelen ligger på Parislaget och Zlatan är den överlägset mest spelade målgöraren, säger Leopold Neurath på NordicBet.

Han fortsätter:

- PSG hade lite otur hemma på Parc des Princes i första mötet. Det var mer eller mindre en uppvisning i missade målchanser och dessutom brändes en straff. Men en sak är i alla fall säker: Zlatan kommer inte att sälja sig billigt och gör PSG mål i första halvlek tror vi att det går vägen, säger Leopold Neurath på NordicBet.

19,4 procents chans att gå vidare

Enligt Unibet talar i princip alla siffror emot PSG och Zlatan i afton.

- Baserat på tidigare cupresultat i Europa ser inte PSG:s chanser särskilt bra ut. Ett lag som spelat 2-2 på hemmaplan har 19,4 procents chans att gå vidare inför returen. Våra spelare ger Paris större chanser än så att ta sig vidare till semifinal, enligt oddsen har PSG 44,9 procent (2,15) chans att gå vidare, men City bär favoritskapet även där.

- Zlatan är närmare CL-bucklan än han varit på mycket länge och kommer göra sitt yttersta för att vinna i kväll. City saknar Kompany i backlinjen och han är ofta skillnaden mellan vinst och förlust för Citys del. Som svensk håller man nog en extra tumme för att PSG ska vinna i kväll, men oddsen och statistiken talar för City och ännu ett bitter uttåg ur CL för Zlatan, säger Henrik Holm på Unibet.

Källa - 2016-04-12 15:52

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 5. Zlatan senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+