Chelsea ryckte och Zlatan nätade

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Chelsea ryckte och Zlatan nätade - Evertons 2-1 på Arsenal öppnade för en sexpoängsledning om Chelsea gjorde jobbet borta mot Sunderland och Fabregas slog till med ett vackert mål redan i första halvlek.

Det stod sig matchen ut.

Sebastian Larsson fick spela den sista dryga halvtimman för Sunderland och är nu på gång på allvar efter sin skada.

Favoriterna höll över hela linjen i onsdagskvällens omgång. Liverpool, ny serietvåa tack var bättre målskillnad än Arsenal, gjorde det med råge. Adam Lallana gjorde två av målen i den övertygande 3-0-segern borta mot Middlesbrough.

Tabellfyran Manchester City har haft det jobbigt men tog alla tre poängen hemma mot Watford tack vare Pablo Zabaletas och David Silvas mål.

Även femman Tottenham hade en kul kväll. 3-0 hemma mot Hull efter tvåa mål av dansken Christian Eriksen.

Wayne Rooney var tillbaka i Manchester Uniteds startelva - och fick en ny chans att tangera Bobby Charltons mångåriga rekord på 249 mål. Men lagkaptenen har inte fått det att lossna ordentligt den här säsongen. Han klev in på Selhurst Park med bara tre gjorda mål för United sedan augusti.

Och han står kvar på tre.

I stället fixade Paul Pogba 1-0 sedan Zlatan Ibrahimovic - med armen - spelat fram fransmannen. Men Crystal Palace kvitterade genom James McArthur. Juan Mata fick ett mål bortdömt för en tveksam offside och borde fått en straff för en klar hands.

Men när det verkligen gällde klev Ibrahimovic fram och vinklade in segermålet med bara några minuter kvar. Det var hans nionde i ligan.

Jonas Olsson spelade sin första match från start på sex veckor när West Bromwich slog Swansea med 3-1 och José Rondon bjöd på ett hattrick.

Stoke och Southampton spelade 0-0 och West Ham slog Burnley med 1-0.

Källa - 2016-12-14 22:58

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+