Sky Sports Gör klart med Zlatan före EM

Senaste nyheterna om Zlatan Ibrahimovic

Sky Sports Gör klart med Zlatan före EM - Manchester United kommer göra klart med Zlatan Ibrahimovic före EM, det uppger Sky Sports.

Det har under en längre tid spekulerats om var Zlatan Ibrahimovic ska spela nästa säsong -efter att Zlatan meddelat att han lämnar Paris.

Ihärdiga rykten har placerat honom i Premier League och storklubben Manchster United.

Under fredagskvällen meddelade också välansedda Sky Sports att Zlatan kommer skriva på ett kontrakt före EM, som sträcker sig över den kommande säsongen.

Slutför förhandlingar med klubben

Sky Sports skriver också vidare att Manchester Uniteds vice ordförande Ed Woodward nu slutförhandlar med Zlatan Ibrahimovic. Kontraktet beräknas att vara klart innan Sveriges första gruppspels match i EM, som spelas den 13 juni mot Irland.

Går värvningen i lås mellan Manchester United och Zlatan Ibrahimovic är det en fri transfer, i och med att hans kontrakt med Paris löpte ut efter säsongen.

Första stora värvning

Luis Van Gaal sparkades av Manchester United efter säsongen, då han missade att ta laget till en Champions League-plats. Ny manager är istället Zlatans tidigare tränare i Inter, Jose Mourinho.

Skulle Zlatan bli presenterad av United blir det då Mourinhos första stora värvning.

Källa - 2016-06-03 23:18

Liknande nyheter

  Mest läst:
 1. Zlatan senaste nytt
 2. Zlatan senaste nytt
 3. Zlatan senaste nytt
 4. Zlatan senaste nytt
 5. Zlatan ibrahimovic senaste nytt
 6. Zlatan senaste nytt
 7. Zlatan senaste nytt
 8. Zlatan senaste nytt
 9. Zlatan senaste nytt
 10. Fotbollsgalan Zlatan

Om Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic, känd svensk fotbollsspelare som gång på gång visar med sin skicklighet att han är en av dom största i världen. Han är också känd för sin raka attityd och för att han säger vad han tycker. Zlatan föddes 1981 i Malmö och började sin fotbollskarriär som femåring då han började i Malmö BI. 1994 blev han värvad till Malmö FF och därefter har han spelat i flera stora fotbollslag, Ajax, Inter, Juventus, Milan, Barcelona och sist Paris Saint-Germain (PSG). Nu klar för engelska klubben Manchester United.
Twitter Facebook Google+